Jamie Bruynen

Mijn naam is Jamie Bruynen, ik woon in Kessel. Sinds 1 mei 2019 ben ik werkzaam als paraveterinair bij Dierenkliniek Roerdalen.

Ik hou van mijn beroep, de variatie tussen consultaties, operaties, mens en dier vind ik geweldig.

Tijdens mijn studie heb ik de kans gekregen om in het buitenland stage te lopen: Ik ben 12 weken naar het eiland Malta en 14 weken naar Egypte gegaan. Ik heb hier zowel op een opvang als in een praktijk gewerkt met voornamelijk honden en katten maar ook met wat meer exotische dieren zoals, apen, kamelen, slangen en schildpadden. Ik heb hier vooral veel praktische dingen van het beroep geleerd, maar ook de grote verschillen in cultuur en werkwijze ervaren.

Na mijn afstudeer stage bij Dierenartsen praktijk Lintjeshof in Roermond ben ik hier aan het werk gegaan als paraveterinair, ik heb hier met veel plezier bijna 4 jaar lang gewerkt. Inmiddels was ik nu toe aan een nieuwe uitdaging voor mezelf en mocht ik beginnen bij Dierenkliniek Roerdalen. 

Mijn vrije tijd besteed ik graag samen met mijn vriend of mijn vriendinnen. Ik hou van koken, lekker eten, reizen, nieuwe culturen en landen ontdekken vind ik heerlijk.

Wellicht tot ziens in de praktijk,

Jamie