Patiënt van de maand februari 2023

Op dinsdagavond 6 december werd Luna aangereden door een auto. Zwaargewond en met spoed kwam ze met behulp van de dierenambulance bij ons binnen.

Bij aankomst zagen we meteen dat het ernstig was; haar rechter oog puilde uit en er was sprake van veel bloedverlies uit het bekje. Na verder onderzoek bleek haar hoektand en kaak gebroken te zijn. 

Luna zat voor langere tijd bij ons in de opname met intensieve zorg. In deze periode hebben we meerdere ingrepen en operaties bij haar moeten uitvoeren, waaronder het herstellen van haar kaakfractuur, het verwijderen van de afgebroken hoektand en het verwijderen van haar rechter oog. Het oogje was helaas niet meer te redden waardoor ze hier veel last van had. Na het verwijderen hiervan is ze zich meteen stukken beter gaan voelen.

Tijdens de behandelingen kwamen haar baasjes regelmatig op ziekenbezoek, dit vond ze zo fijn! Maar we moesten streng zijn, niet té lang knuffelen want Luna moest rusten! Op 19 januari, ruim een maand later hebben wij haar ‘genezen’ verklaard. We zijn ontzettend blij voor Luna en haar baasjes. 

Het was een enorme rollercoaster met ups en downs, maar ‘wauw!’ wat is Luna een super lieve, sterke en vooral dappere poes! We willen Luna’s baasjes enorm bedanken voor het vertrouwen.